Descarrega catàleg

Avís Legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: EMBOTITS DE LLANIA, SL CAL TOMÀS
NIF: B25394016
Adreça: Carrer Raiers, 15 – 25500 – La Pobla de Segur – LLEIDA
Telèfon: 973681427
Email: info@caltomas.cat
Registre Mercantil de La Pobla de Segur: Inscrita en el Registre Mercantil de Lleida el 28/03/2018, Tom 484, Foli 148, Secció 8, Full 8992, Inscripció 3.

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB
Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, de tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis, així com gestionar la compra online dels productes oferts i facilitar el contacte amb aquesta.
El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: https://www.caltomas.cat

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre EMBOTITS DE LLANIA, SL (CAL TOMÀS) i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb EMBOTITS DE LLANIA, SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de EMBOTITS DE LLANIA, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de EMBOTITS DE LLANIA, SL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
EMBOTITS DE LLANIA, SL (CAL TOMÀS) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

EMBOTITS DE LLANIA, SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de EMBOTITS DE LLANIA, SL. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de EMBOTITS DE LLANIA, SL (CAL TOMÀS) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.