Avís Legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

CAL TOMÀS
Raó social: EMBOTITS DE LLANIA, SL
NIF: B25394016
Adreça: Calle Raiers, 15 – 25500 – La Pobla de Segur – LLEIDA
Telèfon: 973681427
Email: info@ecologicaltomas.com

Inscrito en el Registro Mercantil de Lleida el 28/03/2018, Tomo 484, Folio 148, Sección 8, Hoja 8992, Inscripción 3.

FINALITAT DEL LLOC WEB

Informar degudament dels productes i serveis ofertats per l’empresa, així com, facilitar el contacte amb la mateixa.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: https://catlomas.cat/

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb EMBOTITS DE LLANIA, SL CAL TOMÀS o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de EMBOTITS DE LLANIA, SL CAL TOMÀS i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de EMBOTITS DE LLANIA, SL, CAL TOMÀS.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

EMBOTITS DE LLANIA, SL CAL TOMÀS es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

EMBOTITS DE LLANIA, SL CAL TOMÀS no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de EMBOTITS DE LLANIA, SL CAL TOMÀS. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de EMBOTITS DE LLANIA, SL CAL TOMÀS té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

D’acord amb allò establert al Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:

Lliurar-li el producte adquirit, i informar-li sobre els productes o serveis publicats a la nostra web

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base del seu consentiment.

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, enviant un email a: info@ecologicaltomas.com

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:

EMBOTITS DE LLANIA, SL
B25394016
Calle Raiers, 15 – 25500
La Pobla de Segur – LLEIDA
Telf. 973681427