Descarrega catàleg

Política de Privacitat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable: EMBOTITS DE LLANIA, SL
Finalitat: Informar-lo sobre els productes i serveis publicats en la nostra web
Legitimació: per consentiment de l’interessat
Termini de conservació: el legalment establert
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.

Ubicació: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en l’apartat AVÍS LEGAL, situat en aquesta mateixa web

Responsable:
Titular: EMBOTITS DE LLANIA, SL
C.I.F: B25394016
Domicili social: Carrer Raiers, 15 – 25500 – La Pobla de Segur – LLEIDA, La Pobla de Segur
E-mail: info@caltomas.cat
Telèfon: 973681427

EMBOTITS DE LLANIA, SL és el responsable del tractament de les dades personals i els informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (*GDPR), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament:
– La prestació dels nostres serveis relacionats amb l’elaboració de productes d’embotits i derivats.
– Donar resposta a les sol·licituds d’informació que ens faci arribar a través dels formularis de contacte
Les dades personals que l’Usuari de la nostra web ens facilita mitjançant els formularis i funcionalitats habilitades en aquesta, seran tractats amb caràcter general amb la finalitat de facilitar la informació sol·licitada pels Usuaris, atendre les seves consultes o sol·licituds, així com amb qualsevol altra finalitat a la qual es refereixin els formularis i funcionalitats ofertes a cada moment a través de la web.

Legitimació:
EMBOTITS DE LLANIA, SL, tractarà les dades personals facilitades pel propi interessat per a donar resposta a la seva sol·licitud d’informació, o per a la prestació del servei sol·licitat, mitjançant el consentiment de l’interessat. L’usuari té dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment.
La base legal dels tractaments és el consentiment atorgat pels Usuaris prestat mitjançant l’acceptació de la present Política de Privacitat i les caselles corresponents.

Criteris de conservació de les dades:
Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la *seudonimització de les dades o la destrucció total d’aquests.

Destinataris:
EMBOTITS DE LLANIA, SL no cedirà dades personals a tercers, excepte quan existeixi una obligació legal sobre aquest tema o sigui necessari per a la prestació del servei contractat. En aquests casos, ens assegurem que els destinataris respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per a protegir les dades personals.
Els proveïdors de serveis externs amb els quals EMBOTITS DE LLANIA, SL treballa, poden tenir accés a dades per a proporcionar els serveis corresponents, no obstant això, no usen aquesta informació per a finalitats pròpies o per a cessió a tercers.

Drets que assisteixen a l’Interessat:
– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte del Responsable del Tractament, per a exercir els seus drets:
Titular: EMBOTITS DE LLANIA, SL
C.I.F: B25394016
Domicili social: Carrer Raiers, 15 – 25500 – La Pobla de Segur – LLEIDA
E-mail: info@caltomas.cat
Telèfon: 973681427