Descarrega catàleg

Visualitza el vídeo sobre la xerrada-col·loqui #unaaltraramaderiaespossible i presentació dels resultats de l’estudi realitzat per la UdL sobre la carn de pastura a Cal Tomàs.

Una altra agricultura i una altra ramaderia són possibles: una carn més sostenible per al planeta, més saludable per als nostres cossos i, a més, viable per als petits productors és possible.

El passat 16 de maig, en una jornada divulgativa i gastronòmica a Cal Tomàs, la Universitat de Lleida va presentar els resultats d’un estudi sobre la carn de pastura elaborat pel departament de Ciència Animal durant mig any a la nostra explotació en què es comparen tres tipus d’engreix en vedells certificats ecològics: dieta a pinso, dieta a pinso i farratge i dieta a base d’unifeed i pastura.

Dels resultats de l’estudi en parla el catedràtic de la UdL Dani Villalba en una xerrada-col·loqui que gira al voltant de noves tendències ramaderes en què també hi van participar altres experts del sector de la ramaderia de pastura, l’agricultura regenerativa de tota la península i la gastronomia sostenible. Es va comptar amb la presència Francesc Font, enginyer tècnic, pagès de novena generació, especialitzat i divulgador del model regeneratiu, Francesc Armengol de La Lluerna, restaurant amb una Estrella Verda Michelin, Josep Rabassa, viticultor de Celler Batlliu de Sort i Miquel i Laura Gordó, de Cal Tomàs. La xerrada la va conduir la periodista gastronòmica Carme Gasull.